Stilte Boswandeling

DSCN3548
DSCN3548
DSCN3530
DSCN3530
1920x108019
1920x108019
1920x108018
1920x108018
1920x108017
1920x108017
previous arrow
next arrow

“Mahatma Gandhi zei niet voor niets… ‘Stilte verlicht je levenspad. Door niet te spreken, zie je duidelijker'”

 

Hoor alleen het geluid van je ademhaling, knisperende bladeren onder je voeten, de vrolijke geluidjes van de vogels en ritselende blaadjes om je heen.

Ervaar wat het met je doet als je heerlijk door het bos wandelt. Als je geen gesprekjes hoeft te voeren en als je je geen zorgen hoeft te maken om de route. Zonder prikkels van een telefoon of iemand die je aandacht wegneemt van de aantrekkingskracht die je voelt.

In deze stiltewandeling heb je werkelijk de rust en de ruimte te kunnen focussen in de zuiverende boslucht. Ontdek hoe kleurrijk het is…óók in de winter! Even stil te kunnen staan en de mooie beelden in je op te nemen.

Met het lichtspel van het zonnetje word het ineens onverwacht wonderschoon, Magisch mooi om je heen!

Het weet je te roeren. Het opent deuren in jezelf, opent zintuigen zodat je weer ruimte en dieper contact met jezelf kunt vinden. Je gedachten kalmeren en waardevolle gedachten ontvouwen zich. Een plotselinge ingeving komt naar de oppervlakte en plant zich in je geest. Deze ingeving zou wel eens een mooi nieuw begin in je leven kunnen betekenen.

Meerdere keren per week gids ik de Stilte Boswandeling al dan niet samen met Kaito, onze trouwe viervoeter.

Ik hou altijd rekening met het tempo van de groep maar het wandeltempo ligt in elk geval laag. De tocht duurt circa 2 uur.

Tijdens de wandeling worden er geen opdrachten of aandachtsoefeningen aangeboden maar voel je vrij wanneer je juist wel iets voor jezelf in die richting wilt doen.

Neem daarvoor de persoonlijke ruimte die je nodig hebt. Je kunt rustig 10 tot 20 meter van je voorganger vandaan zijn, zolang je hem of haar maar kunt blijven zien en de groep niet kwijt raakt.

De persoon achter je houdt ongeveer dezelfde afstand met jou. Dit is een Gouden regel in het geheel.

We gaan af van de verharde bospaden. Deze bospaadjes kunnen glad, nat, modderig en glibberig zijn. Trek daarom stevige wandel- of trekkingschoenen aan. In periodes van veel regenval, is het een aanrader om waterdichte schoenen of regenlaarzen met stevig profiel te dragen. Hier en daar lopen we over wat heuvels.

Deze wandeling is geschikt voor volwassenen vanaf 18 jaar, zonder fysieke beperking.

Het verzamel/vertrekpunt bevindt zich op een parkeerplaats aan de rand van het bos, ca. 1,5 km. van het Centrum van Emmen.

Tarief: €14.95 (exclusief €1,- transactiekosten)

Mocht je nog vragen hebben, stuur me gerust een email. Voor bijzonderheden klik op meer informatie

Graag tot ziens!

Hartelijke groet, Miranda